Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську переможцю кращого логотипу для міського парку вручили обіцяну овечку

Сьогодні, 7 березня, КП «Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім.Т.Г. Шевченка» визначив переможців конкурсу зі створення власного логотипу, пише ГК. 

За словами директора парку Володимира Ротару, участь у конкурсі зголосилися брати п`ятнадцять учасників, а загалом логотипів розробили 54. 

“Вибирали кращий логотип за рахунок рейтингового опитування. Визначали кращий логтип художники, дизайнери, архітектори. Всі представлені нам логотипи були чимось цікаві, тому обирати найкращі було досить важко. Але ми зупинилися на трьох призових і це одні з кращи логтипів”, – наголосив Ротару. 

Так логтип розмісять на офіційному сайті та на таблицях у парку.

Нагадаємо обіцяний приз за найкращий логотип від дирекції парку – овечка. Тож переможицею конкурсу від КП “Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка” стала франківчанка Христина Котерлін.

“Оскільки я живу на третьому поверсі багатоквартирного будинку, буде доречним, щоб овечка залишалася жити у парку. тут за нею будуть доглядати як до цього. Для мене це буде як згадка, мені дуже приємно, бо насправді з парком дуже багато в мене цікавих спогадів із дитинства тай взагалі. Приємно, що це оцінили. Я ще не знаю, які смаки у неї, але якесь яблучко чи травичку подавати будемо”, – зазначила Христина Котерлін.

Варто зазначити, що учасники конкурсу, які увійшли в трійку кращих отримали цікаві подарунки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua