Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатців попередили про сальмонелу в курячому філе

Суспільство

У замороженому курячому філе, яке прибуло в Україну з Польщі, знайшли небезпечну бактерію – сальмонелу.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, керуючись інформаційним повідомленням системи швидкого реагування з харчових продуктів і кормів (RASFF) від 19.02.2021 № 2021.0214-fup6.

Так, в замороженому курячому філе (партія 035/006/161020/2, термін придатності до 15.10.2021, загальна вага партії – 3056,27 kg), виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) виявили бактерії Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence / 25g), після чого зазначена продукція була перероблена на м’ясо механічної обвалки і спрямована в Україну.

У разі виявлення  даного харчового продукту в обігу, споживачів просять повідомити  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до районних та міських управлінь, відділів Головного управління.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua