Онлайн TV FM радіо FM пауза

Переселенці у Коломиї зібрали 26 тисяч гривень для потреб АТО

На передріздвяному ярмарку, організованому переселенцями у Коломиї, зібрали майже 26 000 гривень на потреби бійців АТО

Майже 25 975 гривень вдалося зібрати на передріздвяному ярмарку «Схід-Захід – єдина країна», що відбувся цими вихідними в Коломиї за ініціативи родин вимушених переселенців з Криму та Сходу України.

Як повідомили ”Коломийським ВІСТЯМ” у прес-службі оргкомітету ярмарку, з цієї суми уже надіслали 2000 гривень голові Луганської обласної організації «Української спілки воїнів Афганістану» Сергію Шоніну для визволення з полону терористів українських вояків.

Решту суми за попередніми узгодженнями з військовими, які зараз перебувають на Сході України, буде витрачено для потреб АТО.

У Коломиї на ярмарку можна було придбати сувеніри, солодке печиво, наїдки та інші речі, які власноруч виготовленні переселенцями, юними волонтерками з «Правого сектору», творчою майстернею «Бедрик», благодійним фондом «Ми – переможемо», коломийськими родинами, які цілими сім’ями взяли безпосередню участь у ярмарку.

«Такий ярмарок – це своєрідна подяка від імені вимушених переселенців з Криму та Сходу України громаді міста та району, які дали нам прихисток, створили умови для безпечного проживання, а також свідченням того, що переселенці вносять і свій вклад в підтримку української армії. Цей ярмарок є реальним підтвердженням гасла «Схід-Захід – єдина країна» в прагненні допомоги воїнам АТО та нашої праведної перемоги», – наголосила один з ініціаторів проведення ярмарки Катерина Ветюгова, яка на знак протесту проти окупації Криму покинула Севастополь і разом з сім’єю зараз проживає в Коломиї.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua