Онлайн TV FM радіо FM пауза

На одній із франківських вулиць провалилась нещодавно укладена бруківка

Нещодавно на перехресті вулиць Василіянок та Тарнавського провалилася бруківка. Здавалося б, нічого незвичайного, якби не той факт, що укладали її всього кілька місяців тому.

Тоді, тендер на виконання робіт виграло підприємство ТзОВ «Івано-ФранківськАвтоДор» на загальну суму майже 3 мільйони гривень. Тож кореспондент “Бліц- Інфо” поцікавився у чиновників, чи давав підрядник гарантію на виконані роботи.

Начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук запевнив, що невдовзі провалену бруківку поправлять.

“Чому вона провалилася нам не відомо. Можливо її підмило, або ж відбулося просідання ґрунту, чи можливо проводилися якісь розкопки на Тарнавського. Якраз зараз плануємо поїхати і подивитися у чому проблема”, – повідомив Володимир Ковальчук.

За словами Ковальчука, підрядник дав гарантію на 3 роки, тож йому і відновлювати тротуар.

Натомість директор ТОВ “Івано-ФранківськАвтоДор” Андрій Шуневич пояснив, що провал трапився через резкопки РЕМу. І фірма, яка перекладала бруківку, не дочекалась щоб грунт “просів”. Тож плитку обіцяють перекласти ще раз вже до кінця цього тижня.

Окрім того, це питання взяла на контроль “Муніципальна інспекція з благоустрою”

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua