Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Івано-Франківської ОДА колядував разом із дітьми зі сходу та півдня

Юних гостей місцеві виконавці привітали піснями, колядками та віншуванням, а ведучі заходу розповіли їм про особливості різдвяних святкувань на Прикарпатті, знайомили зі звичаями та традиціями.

Передати вітання від Президента України Петра Порошенка на концерт прибув співорганізатор акції «Різдво в Карпатах», голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук.

Очільник області висловив сподівання, що подібні зустрічі вже у близькому майбутньому стануть традиційними: «Ми хотіли б вас тут бачити частіше, і не тільки на свята. Впевнений, що вже незабаром в країні відновиться мир, і наступні наші зустрічі проходитимуть у більш святковій атмосфері, – зазначив Олег Гончарук. – Ми всі є основою єдиної держави – України. І не важливо, мешкаємо ми на Заході чи на Сході. Головне, щоб кожен із нас, перебуваючи за кордоном, а чи в будь-якому куточку нашої країни, з гордістю казав – я українець!”.

Щирі вітання діткам передав і присутній на заході Заслужений артист України, колишній міністр культури, уродженець Прикарпаття Євген Нищук.

Як відзначив Євген Нищук, напередодні різдвяних свят збуваються найзаповітніші мрії, а тому потрібно вірити, що українці скоро будуть жити в мирній державі, радітимуть спільним успіхам та досягненням.

На завершення Олег Гончарук та Євген Нищук спільно з дітьми виконали одну з найвідоміших українських колядок “Нова радість стала”.

Нагадаємо, що з 3 по 10 січня за підтримки Івано-Франківської облдержадміністрації, народних депутатів України та Громадської Спілки «Сприяння відродженню та інтеграції Сходу України «Донбас» в рамках благодійної акції «Різдво в Карпатах» Прикарпаття відвідують близько тисячі дітей з південних та східних областей України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua