Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стрілянина на китайський Новий рік: 10 загиблих. Відео

Жителі міста Монтерей-Парк, що в Каліфорнії, зібралися, щоб пом’янути жертв стрілянини, яка сталася на китайський Новий рік у місцевому танцювальному залі.

Унаслідок інциденту десять людей загинуло, сім дістало поранення. Щонайменше одна перебуває в критичному стані.

Нападника ідентифікували як 72-річного місцевого жителя азійського походження, на ім’я Ху Цан Тран. Він утік з місця події, після чого забарикадувався в білому фургоні приблизно за 35 кілометрів від місця злочину. Після багатогодинної облоги, коли поліціянтам вдалося наблизитися до автомобіля, зловмисник застрелився.

Поліція припускає, що чоловік хотів убити більше людей. Після стрілянини в одному залі він попрямував до іншого. Однак там люди відібрали в нього зброю, після чого чоловік утік.

Він мав напівавтоматичний штурмовий пістолет із магазином.

Мотив нападника невідомий. Утім один представник китайської громади сказав, що до масового вбивства могла підштовхнути побутова сварка.

Стрілянина сталася в суботу після 10 години вечора в районі, де організували святкування Нового року за місячним календарем. У центрі міста рух автотранспорту здебільшого було перекрито. Свята тут збирають тисячі людей з усієї Південної Каліфорнії. Як повідомили в поліції, заходи, заплановані на неділю, було скасовано.

https://www.youtube.com/watch?v=jHRwTd8QWrY
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua