Онлайн TV FM радіо FM пауза

Народила вдома та втопила: стали відомі деталі вбивства немовляти. Відео

Новини

У Коломиї породілля викинула дитину до криниці. Новонароджений хлопчик не вижив. За допомогою рятувальників воду з криниці викачали. Відтак поліцейські виявили тіло немовляти та терміново направили на судмедекспертизу. За її результатами, хлопчик помер від задухи внаслідок утоплення.

Марина мешкала поруч з породіллею упродовж року. Каже, свою вагітність та приховувала як могла, утім те, що вона виношує дитину – було помітно.

Раніше 38-річна коломиянка неодноразово притягувалась правоохоронцями до адміністративної відповідальності. У поле зору служби у справах дітей породілля потрапила ще у 2013 році. Тоді вона самостійно виховувала двох синів. Та хлопчиків у неї забрали. 

Поки діти перебували у центрі, розповідає начальниця служби у справах дітей Коломийської міськради, мати їх жодного разу не відвідала. Відтак, постало питання про позбавлення батьківських прав.

У 2015 році жінка народила ще одну дитину. Хто її батько – теж невідомо. Коли малечі виповнився рік – дитину у матері забрали за невиконання батьківських обов’язків.

Згодом жінку позбавили батьківських прав й на третю дитину. У 2021 році – малечу всиновили. За вбивство четвертого новонародженого сина породіллі загрожує обмеження волі до 5 років або ув’язнення на той самий строк.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua