Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську на міському озері встановили 5 тренажерів. Відео

Спорт

Вдосконалювати себе під відкритим небом – в Івано-Франківську на міському озері встановили 5 сучасних тренажерів. Ця ідея виникла у спільноти «моржів».

Координатор спільноти Олександр Якушевич розповідає, цю локацію обрали не випадково. Адже на озері займається багато людей і таких тренажерів тут не вистачало:

«Спочатку планували два, але коли поставили два, то побачили, що їх не вистачає. Я цього не очікував, люди підходили і стояли в черзі. Вони підходять і питають скільки треба платити, щоб займатися – таке було вже кілька разів. Я відповідаю, що платити нічого не потрібно, тут все безкоштовно».

Ідею підтримали та профінансували в Івано-Франківській обласній федерації тенісу. Її представниця Вікторія Петрук каже, спорт має бути доступний для кожного, адже не всі можуть собі дозволити займатись у спортзалі.  

«Ці тренажери доволі хорошої якості. Зараз, коли тепла погода, то займатись під відкритим небом набагато здоровіше і краще, ніж в закритому приміщенні»,- вважає Вікторія Петрук, представниця Івано-Франківської обласної федерації тенісу.

Ці тренажери, розповідає директор департаменту молодіжної політики і спорту Віталій Матешко, розраховані на різні групи м’язів. І займатись можуть як підлітки, так і професійні спортсмени:

«Тут можна виконувати серію вправ на різні групи мʼязів верхнього плечового поясу, можна виконувати вправи для пресу, для спини, для ніг».

Схожі тренажери планують встановити і на набережній біля Бистриці Солотвинської.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua