Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Варшаві відбувся фінальний матч жіночої баскетбольної ліги. Відео

Спорт

Чемпіон минулого сезону жіночої Суперліги і лідер турнірної таблиці цього сезону «Франківськ-Прикарпаття» зіграв з «Полонією» у фінальному матчі Європейської жіночої баскетбольної ліги. Попри усі намагання – українська команда поступилась полякам.

«Франківськ-Прикарпаття» поступився «Полонії» 66:56 у фінальному матчі Європейської жіночої баскетбольної ліги. Наша команда підходила до матчу за золото в статусі «андердога», адже програла всі чотири попередні зустрічі «Полонії». Крім того, матч відбувався на майданчику суперника у Варшаві. І початок матчу підтвердив прогнози – «Полонія» заволоділа ініціативою.

«Гра почалась для нашої команди невдало, але в перерві вдалося «достукатись» до дівчат, які після перерви вернулися в гру та гарно відіграли. В цілому, ми задоволені – принесли друге місце та срібні нагороди, це достойний результат»,- розповів Юрій Процюк, головний тренер БК «Франківськ-Прикарпаття».

Хоча українська команда поступилась, але показала характер і волю до перемоги. Приємним бонусом стало рекордне досягнення «Франківськ Прикарпаття» в турнірі – до цього максимумом було минулорічне четверте місце в Європейській лізі. А попереду Суперліга, де треба захистити чемпіонство команди.

«Команда перебуває на першому місці в регулярному чемпіонаті Вищої ліги, найближчими вихідними ми зіграємо на виїзді ігри з містом Рівне»,- продовжує Юрій Процюк.

Взагалі, «Франківськ-Прикарпаття» – єдина команда з України, яка взяла участь у змаганнях Європейської ліги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua