Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбулося свято великого футболу. Відео

Спорт

На Коломийщині визначили та нагородили переможців групових турнірів чемпіонату з футболу, а також визначили володаря Кубка району. Заходи відбулися на міському стадіоні “Юність”. До міста над Прутом приїхали всі представники команд переможниць, а фінальний матч ще й зібрав повний стадіон глядачів.

Цьогорічний чемпіонат Кооломийського району із футболу відбувся за новою схемою. Команди були розділені на три групи – за територіальним принципом. Група А – команди із Коломийщини, Б – зі Снятинщини, а В представляли Городенківщину. Голова асоціації футболу Тарас Яворський каже, що турнір вдався.

Дев’ять команд із майже 40 стали лауреатами відбіркового турніру. Кажуть, що баталії в трьох групах були запеклими. Голови Коломийської та Заболотівської громад привітали учасників церемонії нагородження та спостерігали за фінальним матчем.

Також визначили і кращих гравців у різних амплуа. А потім настав час фіналу Кубка району. Гра була напруженою і в першому таймі практично рівною. На полі зійшлися команди із Троїці та Іванівців. Перші змогли дотиснути суперника в другій половині гри. І отримали почесний трофей.

Голова асоціації футболу Коломийщини каже, що отримав справжнє задоволення від фіналу. Тож урочистості позаду, а вже зараз стартував етап плей-оф. Там 9 кращих команд і визначать чемпіона району із футболу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua