Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині на стадіоні спортивного комплексу відбувся забіг. Відео

Спорт

До 10-ї річниці започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України на стадіоні спортивного комплексу міста Бурштина відбувся забіг. Участь у спортивно-оздоровчому заході взяли учні навчалних закладів громади.

Мешканці Бурштина провели символічний забіг на підтримку ЗСУ. Усе традиційно розпочалося з державного гімну та вшанування хвилиною мовчання наших загиблих Героїв.

Далі усіх учасників, а це учнівська молодь ліцеїв та гімназій, привітав голова Бурштинської громади Василь Андрієшин. Каже, що такий захід спрямований передусім на вихованні морально стійкої патріотичної молоді:

«Незважаючи на всі неприємності, які нам доставляє ворог, ми народ мужній, ми впораємось з цим усім. Основна ціль сьогоднішнього заходу – це національно-патріотичне виховання молоді».

Було організовано два забіги. Перший – дистанція на 500 метрів – учасники – діти 7-8 класів.

Другий, 1 кілометр бігли учні 10-11 класів. До спортивної активності долучилися й вчителі фізкультури та працівники відділу освіти.

Головна спеціалістка відділу освіти та науки Бурштинської ТГ Наталія Тварок переконана, що жодні випробування не зможуть зламати силу та дух українців – як доказ сьогоднішній спортивний захід:

«Сьогоднішня зустріч доводить ще раз, що ми не здамося, ми будемо сильними і незламними».

По завершенню забігу голова громади Василь Андрієшин подякував усім за участь, закликав молодь завжди працювати над собою, бо це запорука успіху та подарував кожній команді спортивні м’ячі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua