Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські спортсмени здобули перемоги на змаганнях Європи

Спорт

На чемпіонаті Європи з боксу серед молоді прикарпатська спортсменка Божена Мельник здобула бронзову нагороду. Також, на всеукраїнських змаганнях відзначились шахісти. Баскетбольну першість жіночої вищої ліги виборола команда «Франківськ-ПНУ».

Про це розповіла Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.

Хорватське місто Пореч приймало спортсменів на чемпіонаті Європи з боксу. Прикарпатська спортсменка Божена Мельник здобула бронзову нагороду у ваговій категорії 54 кг. Боксерка є вихованкою Івано-Франківської ОДЮСШ та тренується під керівництвом Антона Коссе.

6 медалей вибороли юні учасники на відкритому шаховому турнірі «Кубок Прикарпаття-2024». За шахівницями змагались 40 учасників з Івано-Франківщини, Харківської, Вінницької, Дніпропетровської, Тернопільської, Полтавської, Чернівецької областей та міста Києва.

Бронзову нагороду з класичної гри в шахи на чемпіонаті серед юнаків та дівчат до 16 років, що відбувався у Дніпрі, здобула прикарпатка Таїсія Храпач.

У вирішальній грі баскетбольного сезону прикарпатські спортсменки на домашньому майданчику здолали команду «Рівне»-ОСДЮСШОР. Регулярний чемпіонат команда з Прикарпаття пройшла з показником 14 перемог та 2 поразки, а в фіналі виявилась найсильнішою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua