Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатець здобув перемогу у командній стрільбі з лука в США

Спорт

На змаганнях ветеранів у США прикарпатець Юрій Гапончук здобув перемогу у командній стрільбі з лука. Саме у цьому виді адаптивного спорту українці напередодні вибороли ще й срібну нагороду.

Про ще одне «золото» на рахунку української команди пише на своїй сторінці «Facebook» голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук:

«Поряд зі спортивними досягнегнями наші спортсмени мають на меті нагадати світові, що війна в Україні триває, розповісти про злочини рф і докласти зусиль для зміцнення підтримки нашої держави».

Юрій Гапончук з Прикарпаття є капітаном збірної з 30 військових та ветеранів, які представляють Україну на змаганнях United States Air Force and Marine Corps Trials 2024, що тривають в Лас-Вегасі на Nellis Air Force Base (військовій базі Повітряних сил США).

У змаганнях беруть участь понад 300 учасників із США, України та Грузії. Українська команда уже продемонструвала чудові результати у низці адаптивних видів спорту, зокрема, здобувши «золото» з волейболу сидячи.

«Участь у цих змаганнях дає можливість подивитися на життя по-новому. Я багато чого взяв для себе. А найперше — це питання інклюзивності. Тут всюди й усе продумано. Тепер в мене є нові ідеї, які буду втілювати вдома, в Івано-Франківську», – розповів Юрій.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua