Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківські боксерки здобули золоті нагороди в Латвії

Спорт

До Івано-Франківська повернулися боксерки Дарія Гутаріна та Ірина Луцак, які здобули золоті нагороди на міжнародному турнірі класу А, що відбувся в Латвії.

Тренер боксерок Антон Коссе розповідає, що це були масштабні змагання, в яких прийняли участь 11 європейських країн:

«Дуже потужний турнір, дуже цікавий, проводиться він кожного року – 11 країн і 110 учасниць».

Одну з «золотих» медалей на турнірі виборола, Дар’я Гутаріна. Спортсменка розповідає, в неї були два складних бої з ірландкою та полячкою:

«Вони обидва були складні – перший бій був з дівчинкою, яку я не знаю, з другою дівчинкою я вже боксувала, теж в Польщі. Але я впоралась».

До повномасштабного вторгнення спортсменка жила в Маріуполі, а сама родом з Донецька.

Ще однією призеркою стала Ірина Луцак. На міжнародному турнірі для неї одним з найбільш складним був бій з фінкою, проте вона зібралась силами та перемогла її, каже боксерка:

«Це була моя ціль, сильне бажання перемогти саме на цьому турнірі».

Після турніру дівчата поїхали на навчально-тренувальні збори до Німеччини. Там боксерський клуб передав подарунки для спортсменів Івано-Франківської обласної федерації боксу.

«Прекрасно розумію, що сьогодні є складнощі в Україні, бо йде війна. Змагатись чи брати участь в навчально-тренувальних зборах є надзвичайно складно. Тому, ми шукаємо шляхи як проводити навчально-тренувальні збори і змагання для наших кращих спортсменів за кордоном»,-каже Мирослав Карабін, голова Національного Олімпійського комітету в івано-Франківській області.

Надалі спортсмени готуватимуться до Чемпіонату Україну до 22-х років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua