Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська міська рада нагородила найкращих спортсменів та тренерів. Відео

Спорт

Попри війну Івано-Франківськ продовжує розвивати спорт. Проаналізувавши виступи та змагання, що відбулися у минулому році, Івано-Франківська міська рада нагородила 30 найкращих спортсменів та 11 тренерів, які показали гідний результат. Кожен з них отримав фінансову нагороду та подарунок.

«У 2023 році для олімпійських видів спорту було використано і реалізовано 1 мільйон 514 тисяч 950 гривень. Для неолімпійських видів спорту – 591 тисяча 370 гривень. В цьому році вже маємо збільшення по сумах. На олімпійські види спорту виділено 2 мільйони 275 тисяч 500 грн, неолімпійських – 980 тисяч. Ми маємо надію, що на літніх Олімпійських іграх представники нашої територіальної громади потраплятимуть до складу Олімпійської збірної. І тому ми зможемо допомогти їм на цьому етапі- фінансово підготуватися до участі»,- розповів Віталій Матешко, директор департаменту молодіжної політики та спорту.

Також, у 2024 році колегією спорту було затверджено список визначних діячів галузі фізичної культури та спорту, для отримання щомісячних виплат протягом року.

«Визначено 25 визначних фахівців галузі фізичної культури і спорту, яким з січня щомісяця буде оплачуватися фінансова допомога в розмірі прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб»,- продовжив Віталій Матешко.

На стипендії від міського голови було визначено 20 спортсменів з олімпійських видів спорту та 5 з числа ВПО. А також, 10 з неолімпійських видів спорту, кажуть у департаменті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua