Онлайн TV FM радіо FM пауза

БК «Франківськ-Прикарпаття» вдруге поспіль завоював золоті нагороди

Спорт

Баскетбольний клуб «Франківськ-Прикарпаття» здолав «Київ-Баскет» у фіналі жіночої Суперліги з баскетболу, який відбувся у київському Палаці спорту. Гра завершилася з рахунком 73:40 на користь баскетболісток з Івано-Франківська. 

«Перед фінальною грою були побоювання, бо ми розуміли що «Київ-Баскет» грає вдома, на власних кільцях. Важко спрогнозувати, як воно закінчиться. Але коли вже почули фінальний свисток і Франківськ переміг, то видихнули»,– розповідає Юрій Процюк, головний тренер БК «Франківськ-Прикарпаття».

Участь у Суперлізі в сезоні 23/24 взяли шість команд. У регулярному чемпіонаті кожна з них провела по 20 матчів, а у Фінал чотирьох вийшли найкращі учасниці.

«Зі сторони здалось, що ми легко виграли, але цьому всьому передувала важка робота, яка йшла цілий сезон і не зупинялась. В нас тренування починалися і в 22:30. Ми професійно підійшли до всього, адже це важливо»,- ділиться тренер баскетбольного клубу.

Франківськ-Прикарпаття здобув друге поспіль та друге загалом чемпіонство жіночої Суперліги. «Київ-Баскет» втретє в своїй історії здобуває срібні нагороди.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua