Онлайн TV FM радіо FM пауза

Собаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-Йорку. Відео

собаки на подіумі Новини

Собаки в модному вбранні та аксесуарах виходять на подіум у Нью-Йорку. Усіх їх супроводжують люди-моделі. Колекцію розробили дизайнери різних брендів, зокрема Tommy Hilfiger, Caryna Nina та Johnathan Kayne.

Показ FurBaby проходить напередодні Тижня моди в Нью-Йорку. Але тут головне не вбрання, а доброчинність.

«Приблизно половина собак, які прогулялися подіумом, раніше були бездомними. Деякі жінки привели своїх собак. Але загалом ми закликаємо забирати тварин із притулків», – розповідає Карен Флойд, організаторка показу FurBaby.

У показі бере участь понад 20 собак, а також моделі, дизайнери та представники благодійних організацій.

«Мені сподобалося, і я дістала велике задоволення. Це дає багатьом благодійним організаціям можливість продемонструвати свою роботу. І я вважаю, що акцент на тваринах, таких як собаки, дуже важливий. Моя собака Розіта була врятована. Я представляла жіночий фонд Нью-Йорка, у раді якого перебуваю. Ми допомагаємо жінкам вирватися зі злиднів», – каже Джин Шафірофф, учасниця показу.

Співачка Хлоя Джейн виконала нову пісню. Потім обернулася на модель і в наряді від Tommy Hilfiger пройшлася подіумом зі своїм собакою з кличкою Сі Джей.

«Я виступаю тут уперше. І я дуже вдячна, що це організовано з чудовою метою — заради благодійності та на честь Тижня моди у Нью-Йорку», – пояснює Хлоя Джейн, співачка.

Модний показ FurBaby проходить у Нью-Йорку вдруге. Подивитися його можна не лише наживо, але й онлайн. Зробити пожертвування можна й через інтернет. Гроші йдуть на допомогу нужденним жінкам і дітям, а також котам і собакам.

Тиждень моди в Нью-Йорку триватиме з 6 по 11 вересня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua