Онлайн TV FM радіо FM пауза

Що таке сучасний модульний будинок?

Новини

Будівництво житла часто затягується на декілька років. Власникам доводиться мати справу з десятками підрядників, які не завжди добросовісно виконують свою роботу. Якщо ви не готові вкладати величезні кошти в матеріали, не спати ночами через невирішені питання, і хочете чогось нестандартного, тоді ми пропонуємо вам сучасну альтернативу – модульний будинок від компанії Modulex.

Що таке модульний будинок

Модульний будинок – будівля, яку зібрано з одного або декількох блок-контейнерів заводського виготовленння. Зведення житла відбувається безпосередньо на земельній ділянці власника і не вимагає капітального фундаменту. Достатньо використання дорожніх, бетонних блоків і гвинтових свай. У блоках передбачені отвори для вікон, дверей й інших комунікацій. Проте в більшості випадків модулі поставляються повністю готовими.

В основі будівництва модульного будинку – дерев’яний, металевий або комбінований каркас. Він захищений від вологи, пари, вітру, також присутній шар звукоізоляції. Утеплюється будинок пінопластом, базальтовою або мінеральною ватою.

Компанія Modulex пропонує зводити модульні будинки під ключ за невелику ціну. За рахунок власного виробництва їхні ціни до 20% нижчі, ніж у конкурентів. До прикладу, будинок “Шалаш” 41.61 м2 на два поверхи вартуватиме приблизно 1 071 600 грн. Проте в залежності від комплектації ціна може відрізнятися.

Переваги модульних будинків від Modulex

Збірні модульні будинки від Modulex мають такі переваги:

  • Заходь та живи. Будинок буде готовий із повною комплектацією за декілька тижнів. А заїжджати в нього можна одразу ж після завершених робіт.
  • Дизайн на ваш вибір. Проєкт можна купити як готовий, так і розробити індивідуальний.
  • Швидкий монтаж. Компанія пропонує послуги з демонтажу, перевезення конструкцій на інше місце та нового збору. Будинок можна взяти “з собою” в будь-яку точку Європи, тому що Modulex працює і за кордоном.
  • Власне виробництво. Компанія може реалізувати будь-яке замовлення, включаючи проєкти підвищеної складності.
  • Розширення будинку. У будь-який момент ви зможете замовити додаткові блоки, щоб розширити будинок. Ви зможете розширити одну з кімнат або додати нову.
А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua