Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще один шелтер для переселенців відкрили на Прикарпатті

Новини

Новий шелтер для внутрішньо переміщених людей запрацював на базі комунального приміщення Войнилівської територіальної громади.

«Люди, які втратили своє житло, у зв’язку із військовою агресією росії проти України, матимуть можливість тут проживати. А територіальні громади нашої області, міжнародні організації зосереджують кошти задля надання їм найнеобхіднішої допомоги. Тут обладнано дев’ять кімнат для 28 людей, де забезпечуватиметься домашній затишок та комфортні умови», – прокоментувала заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, яка побувала на відкритті прихистку.

Облаштувати ще один шелтер вдалось завдяки спільній роботі благодійного фонду «MOVEUKRAINE», Благодійній організації «Благодійному фонду «Рокада», Міжнародній організації з міграції, громадській організації «Деспро». Про це повідомили в Івано-Франківській обласній державній адміністрації, пише РАІ.

У шелтері облаштовано велику кухню, пральню, дев’ять кімнат та є можливість для проживання 28 людей. У кожній кімнаті є душова кабіна та санвузол.

шелтер у войнилові
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua