Онлайн TV FM радіо FM пауза

Шалене полювання на гелікоптерах: у США відстрілюють диких кабанів. Відео

Новини

Над полями штату Техас пролітає гелікоптер. Але пасажири не просто оглядають місцевість. Вони полюють на диких кабанів. На південному сході США цей вид майже не має природних ворогів.

Місцева компанія бере коло 3000 доларів за дві години полювання. Зброю використовують дуже різну: від автоматичних карабінів до пістолетів-кулеметів.

Командир екіпажу використовує свій досвід бойового стрільця морської піхоти США. Він каже, коли заряджати, коли стріляти, а коли припиняти. Відкривати вогонь дозволено тільки по диких кабанах та койотах.

Кабанів завезли до Північної Америки сотні років тому. Відтоді вони завдають шкоди сільському господарству. Ці тварини виростають до 180 кілограмів і пересуваються стадами.

Щодо туш убитих кабанів, то їх не прибирають. Зоологи кажуть, що дикі свині можуть їсти плоть. Також у регіоні достатньо койотів. Тож їхні туші точно не будуть проблемою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua