Онлайн TV FM радіо FM пауза

Сергій Притула в Івано-Франківську звітував про роботу свого фонду. Відео

Сергій Притула звітує Новини

Сергій Притула завітав до Івано-Франківська. Він розповів про діяльність фонду за майже два роки великої війни. З того часу доброчинцям вдалось зібрати майже 6 мільярдів гривень.

Нині доброчинці працюють за двома напрямками: мілітарний та гуманітарний. А також працюють над створенням центрів для цивільних і навчанням військових.

З початку повномасштабної війни Фонд Сергія Притули організовує масштабні збори та забезпечує бойові підрозділи на передовій дронами, оптичними пристроями, транспортом та іншим необхідним. Разом з тим фонд підтримує цивільне населення.

Нині, зазначає Сергій Притула, люди справді донатять менше. Однак, каже, називати це втомою не можна. Адже це несправедливо до військових, які захищають країну.

Висловив свою думку Сергій Притула і щодо постанови Кабінету Міністрів України №953. Через цей документ, за словами деяких організацій, допомога українським захисникам з-за кордону й діяльність фондів може припинитися з 1 грудня. Сергій Притула каже, сама ідея постанови – хороша, однак непропрацьована.

Відтак, зазначає засновник фонду, уряд повинен обговорити нововведення з волонтерами. І наразі, за інформацією Сергія Притули, у постанову вносять правки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua