Онлайн TV FM радіо FM пауза

Секрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищем. Відео

Новини

Один з найвідоміших оглядових майданчиків Ріо-де-Жанейро приваблює туристів з усього світу не лише природною красою. Один випнутий камінь створює ідеальне тло для фото, на яких ніби звисаєш над урвищем.

Турист щосили чіпляється за скелю, аби не зірватися. Утім, сьогодні він не перший і не останній. За такими фото на одному з пагорбів Ріо-де-Жанейро черга вишиковується із самого рання.

Telegraph Rock — одна з найпопулярніших фотозон бразильського міста.

«Ми пройшли весь цей шлях сюди, щоб зробити знамениту фотографію, на якій під тобою ніби немає землі», – каже туристка з Франції.

Щоби піднятися півторакілометровою стежкою, треба трохи менше як година. Усе для видовищних фото, які повинні набрати сотні вподобайок.

«Збережу це на згадку, надрукую і повішу в себе у вітальні. Я така рада, що змогла дістатися сюди та зробити фото», – наголошує туристка з Парагваю.

Найцікавіше в тому, що під цим випнутим каменем немає ніякого урвища. Тож більшість туристів почувається тут у повній безпеці.

«Не думаю, що тут небезпечно. Звісно, ​​треба бути обережним, коли ти на скелі. Якщо будеш обережним, то небезпеки не буде», – розповідає турист зі Швейцарії.

Фотозоною це місце стало ще 2013 року. Тоді один місцевий житель знайшов найкращий ракурс для ідеального фото. Потім черезтинне радіо зробило камінь відомим. Потяглися юрби туристів.

А щоб фото стали ще дивовижнішими, відвідувачам допомагають місцеві фотографи. Вони знають найкращі ракурси та пози й за невелику плату готові зробити знімок на професійну фотокамеру.

«Ідея в тому, щоб це мало такий вигляд, ніби це небезпечно, тому ми робимо фотографію, на якій не видно землі, ніби ви висите над безоднею», – пояснює Бернарду Бауман Каелю, фотограф.

Місце настільки популярне, що його визнали нематеріальною спадщиною Ріо-де-Жанейро.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua