Онлайн TV FM радіо FM пауза

СБУ затримали диверсанта

Служба безпеки України в Донецькій області затримала 37-річного громадянина Росії, який створював збройну диверсійно-підривну групу. За повідомленням СБУ, чоловік був професійним диверсантом, який організував діяльність ряду екстремістських груп, в тому числі забезпечив їх озброєнням та вибухівкою. Відомо, що він має досвід служби у гарячих точках Російської Федерації.  

“Небезпека затриманого в тому, що це не звичайний злочинець, а підготовлений, професійний диверсант, і така особа ходила по шахтарській землі з вибухівкою і створювало диверсійні групи для підготовки вибухів у громадських місцях з масовим перебуванням людей” , -повідомив голова служби безпеки Валентин Наливайченко.

У ніч з 10 на 11 березня його затримали співробітники СБУ з міліцією. У нього виявлено компоненти для виготовлення вибухівки. Як заявив Наливайченко, ця група була створена для дестабілізації ситуації в Україні. Нагадаємо, раніше Валентин Наливайченко заявив, що у СБУ є докази участі російської розвідки в провокаціях в Україні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua