Онлайн TV FM радіо FM пауза

СБУ призупиняє активні дії антитерористичної операції на Великдень

Служба безпеки призупиняє активну фазу антитерористичної операції у зв’язку із Пасхальними святами та домовленостями дипломатів у Женеві. Про це 18 квітня повідомила на брифінгу в Антитерористичному центрі речник СБУ Марина Остапенко.

“Антитерористична операція триває. Скільки вона триватиме – залежить від того, чи підуть із нашої території терористи. Але у зв’язку з Пасхальними святами і женевськими домовленостями на цей час вона не є в активній фазі”, – зазначила вона.

Крім того, Остапенко додала, що штаб антитерористичної операції продовжує роботу з планування дій спецпризнченців.

“Зараз основні зусилля спрямовано на те, щоб забезпечити периметр безпеки навколо озброєних сепаратистів з метою уникнення жертв серед мирного населення”, – наголосила вона.

Нагадаємо, в Україні оголошено про початок широкомасштабної антитерористичної операції за участю Збройних сил. У неділю в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо проведення в країні антитерористичної спецоперації, яке не розголошується. Військовослужбовці Збройних сил України приведені в повну бойову готовність.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua