Онлайн TV FM радіо FM пауза

СБУ передала до суду матеріали про співпрацю двох колаборанток з ворогом. Відео

Новини

Судитимуть в Івано-Франківську. Служба Безпеки України передала до суду матеріали про співпрацю двох колаборанток з ворогом. Раніше жінки працювали державних структурах Луганщини.

Зрадниці України. В Івано-Франківську судитимуть двох колаборанток з Луганщини. Відтак, слідчі СБУ завершили досудове розслідування та передали до суду обвинувачення в колабораційній діяльності так званої «заступниці начальника податкової» окупаційної влади Старобільська.

До окупації колаборантка працювала начальницею адміністративно-господарського відділу Старобільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області. Пізніше його реформували у відділ обслуговування громадян №12 Управління обслуговування громадян Пенсійного фонду у Старобільську.

Також слідчі СБУ передали до суду обвинувальний акт щодо колишньої чиновниці Сватівської райдержадміністрації, яка тепер працює на окупантів.

Жінка обвинувачується в добровільному зайнятті громадянином України посади, пов‘язаної з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території. В тому числі в окупаційній адміністрації держави-агресора.

Оскільки наразі обидві колишні українську чиновниці перебувають на окупованій території – досудове розслідування відбувалось заочно. Суд триває в порядку спеціального судочинства, який передбачений для осіб, які переховуються від органів української влади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua