Онлайн TV FM радіо FM пауза

Самооборона заблокувала кабінет голови Івано-Франківської ОДА

Наразі кілька людей зайшли у кабінет голови ОДА Андрія Троценка. Журналістів не пустили. 

Нагадаємо, що коли опозиційні депутати ходили на переговори, то вони завжди брали з собою журналістів. Адже коли нема представників ЗМІ, то домовленості виглядають кулуарні, пише Репортер.

Як вже писала “Фіртка”, в Івано-Франківську громадськість на знак протесту проти призначення новим начальником УМВС в області Володимира Сміха заблокувала вулицю Сахарова та обласне МВС. 

Як писала “Фіртка”, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков своїм наказом вчора ввечері звільнив з органів внутрішніх справ начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області, генерал-майора міліції Василя Фелика і призначив начальником Управління МВС України в Івано-Франківській області  полковника міліції Володимира Сміха.

Нагадаємо також, що представники громадськості (Правий Сектор, Самооборона Майдану, Народна Рада Івано-Франківщини, Штаб нацспротиву та інші) під час першої зустрічі з новопризначеним головою ОДА застерегли останнього щодо призначення В.Сміха на посаду начальника УМВС та попередили, що у випадку ігнорування думки активістів, Майдан “переїде” до будівлі УМВС, що зрештою і сталося.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua