Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рим назвали найкращим гастрономічним напрямком 2023 року. Відео

Новини

«Побачити Рим і померти», але перед цим обов’язково скуштувати знамениту римську кухню. Ось так тепер має звучати знаменита фраза, адже столицю Італії визнали найкращим гастрономічним напрямком 2023 року.

У Старому місті Рима постійно повно туристів. Саме тому тут можна знайти страви на будь-який смак. Кулінарні критики кажуть, що римські ресторани пропонують страви на будь-який гаманець.

Рейтинг склала онлайн-платформа туристичних відгуків Tripadvisor. Вона проаналізувала всі оцінки мандрівників за 2022 рік. З’ясувалося, що кухня в Римі найкраща. Далі в рейтингу йде грецький Крит і в’єтнамський Ханой. Водночас на четвертому та восьмому місцях розташувалися італійські Флоренція та Неаполь, а на п’ятому — Париж.

Зайняти найвищий рядок рейтингу Риму дали змогу два фактори. Утім, онлайн-відгукам довіряють не всі. Власник продуктового магазину в центрі Рима, де продають висококласну рикоту й пармезан, уважає, що рецензії часто бувають поверховими й не відповідають дійсності.

За даними італійської асоціації ресторанів, 2021 року італійська харчова промисловість заробила 33 мільярди євро.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua