Онлайн TV FM радіо FM пауза

Руслан Марцінків вкотре поїхав до захисників на передову. Відео

Руслан Марцінків вкотре поїхав до захисників на передову. Відео Місто

30 фпв-дронів, ще 10 із автонаведенням та ретранслятор. Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків вкотре поїхав до наших захисників на передову. І не з порожніми руками. Цього разу він відвідав захисників і захисниць 24-ої бригади «Сапсан». 

Допомога з Франківського тилу. Голова громади Руслан Марцінків здійснив чергову поїздку на схід до наших захисників та захисниць. Цього разу він повіз необхідну допомогу для боротьби з ворогом: FPV-дрони, мавіки, РЕБи та багато інших корисних речей. Також очільник громади вручив військовим відзнаки «За честь і звитягу».

Вперше до волонтерської поїздки долучився Юрій Титоренко – заступник директора комунального підприємства Муніципальна інспекція «Добродій». Зізнається, незвично їхати на фронт як волонтер, адже раніше він був бойовим медиком 10-ї гірсько-штурмової бригади.

В осінній період, додає директор «Полігону» Євген Данилюк, військові мають додаткові запити. Їх важливо вчасно закривати задля їхньої безпеки й якісного виконання поставлених задач.

Військовослужбовці отримали необхідне та подякували громаді за підтримку.

Нагадаємо, голова громади нещодавно вирушав в поїздку з нагоди 33-ої річниці Незалежності. А теперішній візит присвятив Покрові Пресвятої Богородиці та Дню Захисника України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua