Онлайн TV FM радіо FM пауза

Руслан Марцінків побував на підприємстві, яке виробляє ліфти. Відео

Новини

Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків у межах підприємницької п’ятниці відвідав місцевий бізнес – цього разу побував на підприємстві, яке виробляє ліфти, здійснює їх монтаж та обслуговування.

Ліфти різних конфігурацій, моделей та призначення вже кілька років виготовляють на Прикарпатті. Підприємство на ринку понад 18 років, розповідає власниця Наталія Човган. Починали з сервісного обслуговування, монтажу та поставки ліфтів. А нещодавно вирішили й самим взятися за виробництво. 

«Виробництвом ліфтів ми почали займатися недавно, буквально кілька років тому. Можливо, це було таке розширення горизонтів. Питання створити такий продукт, який буде і доступним і якісним на нашому ринку. Тому що ми мали справу з різним обладнанням, ми працювали з такою відомою фірмою як ОТІС, працювали з турецьким обладнанням. Ми розуміємо принцип роботи ліфтового обладнання, розуміємо як його покращити. Відповідно, в нас була така ціль як покращити певний продукт, який би поєднав найкращі риси цих фірм», – каже власниця компанії «Техмонтаж» Наталя Човган. 

54-річний Віктор Федунишин на цьому підпримстві працює майже 4 роки. Каже, що робота дуже серйозна, адже він відповідає за надійність та якість саме підйомної системи. Помилитися бодай на міліметр у збірці ліфта – означає наразити пасажирів на небезпеку. А тому до своєї роботи чоловік ставиться дуже серйозно.

«Вони надійні, безпечні та прості у використанні. Каучук, гума, армувальна пластина всередині. Це має бути надійно і якісно», – розповідає працівник підприємства Віктор Федунишин. 

На їхніх ліфтах їздять мешканці новобудов кількох франківських забудовників. Також підприємство виготовило ліфти для закладів у Буковелі та Яремче. Те, що у Івано-Франківську успішно працює таке виробництво, дозволить з часом без проблем і зайвих труднощів модернізувати ліфти у старому житловому фонді, впевнений очільник громади Руслан Марцінків.  

«Виробництво ліфтів є дуже важливим. Я вірю в те, що буде перемога і після неї ми будемо вкладати багато в модернізацію ліфтів. Потреби дуже великі – і для комунальних закладів, і для житлового фонду. Все-таки ліфти зношені, їм по 35-40 років. Тому дуже важливо, що таке виробництво є, що воно збережене і навіть в умовах війни працює. Ну а виробництво – це завжди добре: це додана вартість, податки, можливість вкладати ці ресурси в подальше виробництво», – впевнений міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua