Онлайн TV FM радіо FM пауза

7 червня в Івано-Франківську проведуть відкриту зустріч-дискусію із сексологинею

Новини

Жителів та жительок Івано-Франківська запрошують на безоплатну зустріч-дискусію із сексологинею Іриною Струк. Спікерка розкаже про основи психології, здорової комунікації та стосунків у парі. Зустріч проведуть 7 червня на базі освітньо-культурного Гончаренко центру. 

За словами організаторів, на зустрічі розкажуть, як побудувати гармонійні та щасливі стосунки з партнером та говоритимуть про міфи й табу про секс та сексуальність. 

«На зустрічі ми поговоримо не лише про секс, а й про широкий спектр інтимності та відвертості, які можуть насичувати наше спілкування. Сексуальність – це більшою мірою про відчуття, думки, поведінку чоловіка чи жінки, бажання бути привабливими, закоханими, а також прагнення мати інтимні стосунки. Разом із сексологинею будемо поглиблювати наше розуміння себе та один одного, шукатимемо нові шляхи для зближення та спілкування, що додасть нашому життю яскравості та значення», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Про гармонійні стосунки в парі та сексуальність учасникам розповість Ірина Струк — франківська сексологиня з 10-річним досвідом. 

«Будемо дискутувати про сексуальність, поговоримо про стереотипи та діалог у парі. Усе, що стосується табуйованої теми — разом із професійною сексологинею. Готуйте свої питання, чекатимемо на кожного та кожну», — додають організатори. 

Зустріч відбудеться у п’ятницю, 7 червня з 15:45 до 17:00 за адресою вул.Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua