Онлайн TV FM радіо FM пауза

Російські окупанти завезли до Криму новітні зенітно-ракетні комплекси

Російська армія доставила до Криму дві батареї новітніх ЗРПК «Панцир-С1». Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук. 
Експерт зазначає, що це – новітній російський ЗРПК (прийнятий на озброєння російської армії восени 2012 року). Росіяни вважають його зенітним комплексом четвертого покоління. Комплекс призначений для боротьби з крилатими ракетами, безпілотними летальними апаратами, керованими ракетами класу «повітря-земля», наземними легкобронированними цілями.

Експерт зазначає, що це – новітній російський ЗРПК (прийнятий на озброєння російської армії восени 2012 року). Росіяни вважають його зенітним комплексом четвертого покоління. Комплекс призначений для боротьби з крилатими ракетами, безпілотними летальними апаратами, керованими ракетами класу «повітря- земля», наземними легкобронированними цілями. «Враховуючи що здійснювалися раніше перекидання росіянами засобів ППО в Крим (зокрема, комплексів С- 300), цілком очевидно, що окупанти створюють на півострові ешелоновану систему протиповітряної оборони», – повідомив Тимчук.
Нагадаємо, раніше в Крим росіяни завезли також новітні системи залпового вогню «Ураган».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua