Онлайн TV FM радіо FM пауза

Росіяни завдали удару двома ракетами по території навчального закладу і лікарні у Полтаві. Оновлено

Новини

Дві балістичні ракети атакували Полтаву зранку 9 вересня. Влучання сталися по території навчального закладу й сусідньої лікарні. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у зверненні 3 вересня.

“За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого”, – йдеться у повідомленні президента України.

“Оперативні служби працюють на місці ворожого удару по навчальному закладу в Полтаві”, – повідомляє Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ України.

“Рятувальники локалізували пожежу та продовжують розбір завалів. Завдяки швидкій та злагодженій роботі 25 людей врятували, 11 з них дістали з-під завалів. Усіх потерпілих невідкладно передають лікарям для надання медичної допомоги.

Поблизу місця влучання розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади.

Поліція проводить поквартирний обхід – перевіряють, чи немає постраждалих. Вже зафіксовано під сотню заяв про пошкоджене майно.

Роботи тривають. Рятувальні служби з урахуванням безпекової складової працюватимуть, доки не переконаємося, що деблокували з-під завалів усіх.”

Головне фото ілюстративне.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua