Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті в ДТП загинуло немовля: деталі аварії. Відео

Новини

Численні аварії й пожежі. Різдвяні вихідні на Прикарпатті видались неспокійними. У ДТП загинуло 5-місячне немовля, ще одна дитина потрапила на лікарняне ліжко. Також в області трапилась велика кількість пожеж. У тому числі й смертельних.

В момент аварії дитина була на руках у матері. Трагедія трапилась 7 січня в місті Коломия.

У поліції кажуть, правила дорожнього руху порушив батько дитини. 30-річний чоловік повертав з другорядної дороги у селі Ценява на головну. Утім, не переконався у безпечності маневру і вчинив зіткнення з автомобілем Peugeot Expert.

Це єдина смертельна аварія, що трапились цими вихідними. Попри це, через зіткнення на лікарняне ліжко потрапив 3-річний хлопчик. ДТП трапилось 8 січня в селі Середній Угринів, що на Калущині. 27-річний водій автомобілем “Citroen” виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем “Mercedes-Benz”. Ним керував 41-річний водій. Дитина перебувала у “Citroenі”. У нього – перелом стегна. Чимало роботи було у рятувальників. 6 січня у селі Середній Березів, що на Косівщині, жінка впала в криницю.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua