Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рятувальники знайшли калушанина, якого розшукували два дні

Новини

Калушанин Володимир Магас 2 червня пішов у ліс і додому не повернувся. 4 червня рятувальники відшукали чоловіка, який був виснажений і втомлений.

Так, 3 червня до Калуського районного управління ГУ ДСНС в області надійшло звернення від Калуського районного відділу поліції ГУНП в області, пишуть Вікна.

Поліція просила рятувальників допомогти розшукати жителя Підгірок, який 2 червня близько 14.00 вийшов із дому та направився в напрямку лісового масиву та не повернувся до місця постійного проживання.

Упродовж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 52 чоловік, 6 собак та 5 одиниць техніки. 4 червня о 08.30 пошуки були відновлені.

Волонтер, учасник пошуків Віктор Павлів розповів, що чоловіка знайшли на території дачного масиву на Височанці. Калушанин дуже зрадів рятувальникам. Був виснажений і втомлений. Проте з чоловіком усе гаразд. Зафіксували його на камерах відеоспостереження. Володимир Магас загубився в лісі, коли пішов за тичками для городу. 

Як повідомляло РАІ, відділенням поліції №1 Коломийського районного відділу поліції розшукується Лукашевич Василь Михайлович, 1939 року народження, мешканець Снятина.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua