Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліція розшукує 82-річного мешканця Снятина. Фото

Новини

Відділенням поліції №1 Коломийського районного відділу поліції розшукується Лукашевич Василь Михайлович, 1939 року народження, мешканець Снятина.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

15 травня чоловік пішов з дому та на теперішній час його місцезнаходження невідоме. Про зникнення прикарпатця із заявою до поліції звернулась його дружина.

Прикмети розшукуваного: зріст близько ріст 175 см., волосся сиве коротке, блакитні очі, середньої тілобудови. Чоловік був одягнутий у спортивні штани темно-синього кольору, джинсову куртку, чорні шкіряні туфлі та чорний шкіряний кашкет.

Особовий склад місцевої поліції залучений до розшуку зниклого прикарпатця. Поліцейським допомагають місцева громада та родичі чоловіка. Правоохоронці разом з небайдужими місцевими жителями перевіряють водойми, лісові масиви, поля та проводять подворовий обхід. Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з позначкою «безвісти зниклий» Кримінального кодексу України.

“Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку зниклого чоловіка, прохання телефонувати на цілодобову лінію служби «102»”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, на Прикарпатті розшукують неповнолітнього вихованця інтернату.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua