Онлайн TV FM радіо FM пауза

Революція гідності: як усе починалося. Відео

Новини

Вісім років тому, 21 листопада 2013 року розпочалися перші протестні акції у Києві та регіонах України через рішення влади президента Віктора Януковича щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Ці події вважають початком Революції гідності, активними учасниками якої були й калушани.

Призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом обура мільйони українців. Люди виходили акції протестів. Активними їх учасниками стали й  калушани. Підтримала їхні прагнення й Калуська міська рада, яка вже 23 листопада зібралася на площі Героїв на позачергову сесію.

Події 21 листопада 2013 року – 22 лютого 2014-го стали етапом прояву українцями неабиякої сили, мужності, гідності, віри та міцності духу. Вони показали усьому світу, що вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії. А будь-яке зазіхання на них зі сторони ворогів зазнає невдачі і буде покаране.

 Українцям  вдалося  стати на шлях формування повноцінного громадянського суспільства. Але боротьба за свою державу ще не завершилась. Наступним випробовуванням для України стала анексія Криму Російською Федерацією та війна на Сході, яка триває і досі. та Революція Гідності показала, що в країні настав час для реформ та кардинальних змін.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua