Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикордонники спростовують інформацію про приїзд в Україну з Молдови 250 диверсантів

Інформація, що з’явилася в ЗМІ про проникнення з Придністров’я в Україну за останні три доби близько 250 диверсантів, не відповідає дійсності. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Цю інформацію не підтвердив жоден з правоохоронних органів України, додає служба.

«Держприкордонслужба заявляє, що придністровський сегмент українсько-молдовського кордону знаходиться під особливим контролем не тільки Державної прикордонної служби України, а й Місії ЄС з прикордонної допомоги Україні і Молдові. Охорона кордону здійснюється в посиленому варіанті, також залучаються співробітники СБУ та МВС. Проводиться ретельний прикордонний контроль всіх осіб та транспортних засобів, які прямують в Україну», – йдеться в повідомленні.

Загалом за останній час, зазначає Держприкордонна служба, з різних причин відмовлено у пропуску на територію нашої держави більше 400 громадянам Росії, які прямували з території Молдови.

Нагадаємо, керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук з посиланням на свої джерела повідомив, що за останні три доби з Придністров’я на територію України були перекинуті до 250 «туристів Путіна» з метою дестабілізації ситуації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua