Мешканців Івано-Франківської області попереджають бути обережними при купівлі курячого м’яса, адже там може бути сальмонела.
Про це пише РАІ з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Так, в установі доводять до відома про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 27 травня 2021 року № 2021.2582-fup1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у курятині, що експортувалась з Польщі (виробник: Rolnicza Spoldzielnia Produkcyjna, Rojewo; відправник: Mitmar Sp. z o.o., Glowno), після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Фішзахід», вул. Городоцька, 355Г, м. Львів, 79040).
“У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомляло РАІ, експерти розповіли, чи корисна та безпечна рання полуниця на ринках Івано-Франківська.