Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині триває ІІ етап всеукраїнських шкільних ліг

Верховинський район

В активній фазі проведення ІІ етапу територіального проєкту. Для участі у змаганнях зареєструвалось 13 закладів загальної середньої освіти Верховинської селищної ради. Загалом в ігрових видах Проєкту охоплено близько 1150 школярів.

1 березня відбулися фінальні змагання з футзалу серед 6 команд закладів освіти Верховинської селищної ради, які посіли І і ІІ місця у зональних змаганнях в селах Ільці, В.Ясенів і с-щі Верховина. А також, визначено фіналістів з волейболу і баскетболу (хлопці, дівчата) у всіх територіальних громадах району для участі у районному етапі змагань проєкту.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Урочисте відкриття фінальних змагань та нагородження переможців відбувалося за участю голови райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Василя Бровчука ,першого заступника голови райдержадміністрації Світлани Уршеджук, голови районної ради Юрія Філипчука і керівників органів місцевого самоврядування. При підведенні підсумків змагань керівники району відзначили належну фізичну підготовку та технічні вміння і навики юних спортсменів.

«Ключовим результатом змагань є залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом в позитивній психоемоційній атмосфері створеній активною підтримкою вболівальників»,- зазначив голова райдержадміністрації Василь Бровчук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua