Онлайн TV FM радіо FM пауза

Верховинці підтримали Марш солідарності

Сьогодні, 18 січня, в смт Верховина відбувся Марш солідарності на вшанування пам’яті убитих мирних українських громадян проросійськими сепаратистами на блокпосту №5 під Волновахою у Донецькій області.

       Організували акцію представники громадських організацій та політичних партій району. Хода почалася на вулиці Івана Франка та зупинилася біля пам’ятних знаків Соборності України та героям Небесної сотні для проведення спільної молитви за загиблими героями на Майдані та в зоні АТО. Колядницька партія села Криворівня виконала «Коляду за померлих», пише ГК.

    Після цього учасники ходи під гаслами «Бог, людина, Україна» та «Гуцули проти війни» рушили на площу Незалежності для проведення віча.

     На віче виступили духовенство району, представники громадськості та влади району. У виступах зазначалося, що Марш пам’яті відбувається в знак солідарності з людьми, які зараз на Сході України, зокрема з тими, які понесли втрати. «Ми хочемо об’єднати громадськість, привернути їхню увагу до трагедії, яка сталася під Волновахою. Невипадково ми зібрались, адже хочемо привернути увагу не тільки простих людей, але і влади, щоб вона швидко та оперативно вирішувала такі випадки. І щоб у майбутньому вони не повторювались. Така акція сьогодні проходить по всій Україні», – зазначила Валентина Іванійчук, яка є активним громадським діячем та волонтером. На завершення заходу в знак єдності українців усі разом виконали гімн України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua