Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині скасували декілька автобусних рейсів

Протягом останнього часу з автовокзалу “Верховина” зменшилася кількість автобусних рейсів за маршрутами “Верховина – Івано-Франківськ”, “Верховина – Коломия”.

Це викликало численні обурення серед місцевих жителів та гостей краю, адже горяни, котрі, для прикладу, їздили о 17:30 “коломийським” автобусом, тепер змушені шукати йому альтернативу, інформує інтернет-портал м. Верховина.

Не менше невдоволення було і у водіїв, адже в умовах підвищення ціни на пальне (для прикладу, бензин з 13-15 грн подорожчав до 20-25 грн), перевезення пасажирів стало невигідним. Перевізники рекомендували владі дозволити підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті, однак ті надати такий дозвіл відмовлялися.

Нагадаємо, Івано-Франківська облдержадміністрація планує підвищити граничний тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні на 16,7% або на 0,05 грн – до 0,35 грн за виконання одного пасажиро-кілометра без врахування податку на додану вартість, страхового та станційного зборів. Про це йдеться у відповідному проекті розпорядження ОДА.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua