Онлайн TV FM радіо FM пауза

Жінка намагалась убити свою молодшу сестру (Вікна)

Подія трапилась в селі Олешів, що на Тлумаччині: через неприязні відносини жінка за допомогою кухонного ножа намагалась вбити свою сестру. 42-річна жителька Тлумацького району прийшла в гості до своєї сестри. Будучи добряче «на підпитку», жінка без будь-якої причини схопила до рук кухонного ножа та нанесла 33-річній родичці п’ять ударів в області шиї та грудної клітки, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Після того вийшла на вулицю та повідомила сусідів, про те, що вбила сестру, ті в свою чергу викликали медиків та поліцію.

Потерпілу госпіталізували. Лікарі діагностували у неї множинні різані рани шиї, грудної клітки, проникаюче поранення грудної клітки, геморагічний шок.

Зловмисницю затримали на місці. Поліція встановлює всі обставини злочину.

За фактом замаху на умисне вбивство відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Жінка знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua