Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Тлумацькій громаді відбулась благодійна акція «Жити без тебе». Відео

Тлумач

Вшанувати пам’ять кожного, хто віддав своє життя в боротьбі за Незалежність. На Прикарпатті для сімей полеглих захисників організували благодійний акцію «Жити без тебе”. До ініціативи долучилося 50 родин.

Серед них і Наталія Розвадовська, дружина полеглого захисника з своєю донечкою. Її чоловік пішов на війну добровольцем та у червні 2022 року він загинув.

«Отримали ми звістку 10 червня, перед прогулянкою з донькою. Я не повірила, просила перевірити інформацію ще раз і ще раз»,- зізнається дружина загиблого.

Під час зустрічі, дружини батьки та діти загиблих військових посадили саджанці молодого дерева в невеликий горщик. Протягом місяця вони доглядатимуть рослини вдома, а відтак їх висадять на галявину. Такий гай символізуватиме бійців, які гідно боронили нашу державу.

«Нас не буде, але дерево буде рости – в памʼять загиблих. Наша мета в тому, щоб люди бачили наскільки це необхідно. Ті, що тужать за рідними будуть збиратися, доглядати за деревами та садити квіти», – коментує Мар’яна Яремчук, ініціаторка благодійного проєкту «Жити без тебе».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua