Онлайн TV FM радіо FM пауза

Військовий комісар стверджує, що ніякого «полювання» на прикарпатських свободівців немає

Військовий комісар Снятинсько-Городенківського ОРВК підполковник Сергій Луцюк стверджує, що ніякого «полювання» на депутатів-свободівців немає. Адже листи з проханням подати список військовозобов’язаних чоловіків він розіслав всім громадським та політичним організаціях.

За словами підполковника Луцюка, він нещодавно прийшов на посаду і у зв’язку з станом в країні вирішив перевірити облік військовозобов’язаних та наявної техніки у довіреному військкоматі . Тож для покращення взаємодії та співпраці розіслав всім громадським та політичним організаціях листи з проханням надати списки чоловіків для проведення своєрідної «інвертаризації».

Луцюк запевняє, що такі звернення також були надіслані ним у всі фракції Снятинських та Городенківських рад.

«Мені сьогодні телефонували зі Служби безпеки, розмовляв також з головами райрад та головами партійних осередків. І скажу вам те ж саме, що їм. Ніяких особистих та політичних мотивів тут немає. Такі листи були надіслані всім організаціям для взаємодії та співпраці. Просто тільки ці листи хтось виклав у інтернет» –  розповів у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо військовий комісар.

Нагадаємо,  до Бліц-Інфо потрапив документ, адресований голові Снятинської райради Петру Гнідану. У ньому військовий комісар Снятинсько-Городенківського ОРВК Сергій Луцюк просить надати інформацію на депутатів районної ради із числа партії «Свобода». А саме, «для виконання Указу Президента України «Про часткову мобілізацію».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua