Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Снятинщині молодик поцупив мобільний і його затримала поліція

До відділення поліції звернулася 39-річна мешканка одного з сіл району, яка повідомила про крадіжку її мобільного телефону з приміщення магазину, де вона працює продавцем.

У розмові з правоохоронцями заявниця розповіла, що вийшла на літній майданчик, залишивши свій дороговартісний мобільний на прилавку, а коли повернулася – виявила його відсутність. Правоохоронці здійснили ряд заходів щодо встановлення особи зловмисника, в ході яких підтвердився факт кримінального правопорушення – крадіжки. Виявилося, що 27-річний мешканець Коломийського району, перебуваючи в магазині, поцупив з прилавка мобільний. Поліцейські вилучили викрадене та повернули власникові. Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України ( Крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

А для того, щоб уберегтися від такого роду зловмисників, правоохоронці радять бути уважними у місцях масового скупчення людей, зокрема у громадському транспорті, на базарах, в магазинах тощо. Водночас безпечніше телефони зберігати у внутрішніх кишенях, в закритих сумках або портфелях і не залишайте їх без нагляду.

 

Сектор комунікації

Головного управління Національної поліції

в Івано-Франківській області

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua