Онлайн TV FM радіо FM пауза

Колишній прикарпатський сільський голова погрожував військовому комісару

Колишній війт села Кулачківці Снятинського району, що на Івано-Франківщині, підбурював селян проти мобілізації і погрожував районному військовому комісару.

“Організація та проведення рекламної антимобілізаційної кампанії”, – так кваліфікували дії колишнього війта Кулачківців прикарпатські воєнкоми. Про що повідомили Івано-Франківську облдержадміністрацію.

В Кулачківцях на Снятинщині колишній сільський голова підбурював жителів на проведення мітингу проти заходів з мобілізації. Про це свідчить копія оглошення, яке поширювалося в селі.

Також було зафіксовано, що з мобільного телефону екс-війта надійшла погроза військовому комісару Снятинсько-Городенківського ОРВК.

З громадянином наразі працюють правоохоронці.

Варто зазначити, що франківський блогер Руслан Коцаба, який оголосив про бойкотування мобілізації і підбурював до цього інших, створивши відеоролик і виклавши його в Інтернет, наразі перебуває під вартою і чекає суду. Його звинувачують у державній зраді та перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України – ст. 111 та 114-1, ч. 1 Кримінального кодексу України.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua