Онлайн TV FM радіо FM пауза

Активіст Правого сектора затримав озброєних гопників у Снятині

У ніч з 6 на 7 березня активіст Снятинського осередку Правого Сектору Ігор Павлюк втрутився у бійку, яку влаштували місцеві хулігани, що неодноразово мали проблеми із законом, і відібрав у них зброю.

Про це повідомляє офіційна сторінка Правого сектору у Фейсбук. 

“В ніч з 6 на 7 березня 2015 р. активіст Снятинського осередку Правого Сектору Ігор Павлюк, припиняючи побиття людини, втрутився в конфлікт і, обеззброївши снятинських “гопників”, котрі неодноразово мали в минулому проблеми із законом, застосував трофейну зброю, здобуту в нападників, проти них самих.
Патрулюючи у вільний від служби на блок-пості № 7 час місто, хлопці з Правого Сектору Снятина безстрашно вступили в нерівний поєдинок проти переважаючої вчетверо банди дрібних хуліганів, котрі неодноразово своєю агресивністю “тероризували” мирних мешканців Снятина та приїжджих, особливо студентів сільськогосподарського коледжу, відбираючи в тих гроші та майно.
Якщо міліція та паперова мерова “Варта Міста” не здатні навести ефективно в місті порядок, то такі хлопці як наш побратим Монгол, прийшовши зі Сходу у відпустку (а Ігор є учасником бойових дій у Пісках), роблять за них їхню роботу. І не пустопорожньою балаканиною про свої успіхи в боротьбі зі злочинністю, а реальними рішучими вчинками. Очистимо наше місто від бандоформувань та наркоманів!” – закликає Правий сектор Снятинщини. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua