Онлайн TV FM радіо FM пауза

Оперативна інформація Рожнятівської РДА

З метою налагодження тісної співпраці служби зайнятості з ОТГ фахівцями Рожнятівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід в Брошнів-Осадській об’єднаній територіальній громаді.

В заході взяли участь зайняте та незайняте населення, а також роботодавці об’єднаної територіальної громади. Фахівцем з профорієнтації Юлією Комар ознайомлено учасників заходу зі станом сучасного ринку праці в даному регіоні, презентовано послуги служби зайнятості, можливість навчання на замовлення роботодавців та можливість отримання ваучера, а також підтвердження неформального навчання.

Також учасників було ознайомлено з актуальними вакансіями. Фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Надія Маланій надала інформацію про можливість участі в оплачуваних громадських роботах та роботах тимчасового характеру.

Учасникизаходу обговорили проблемні питання у сфері зайнятості та працевлаштування осіб, шляхи їх вирішення і висловили свою готовність продовжувати тісну співпрацю зі службою зайнятості. (http://ww2.if.gov.ua/rojnyatynska/ua/news/detail/92392.htm )

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua