Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Рожнятівщині зловмисник із гаража сусіда викрав інстументи

18–річний житель Рожнятівського району проник до гаража односельчанина, звідки поцупив: набір сверл, набір головок, металеві плоскогубці, металеві тиски, підкачку для коліс, продувку від компресора, електродвигун, сокири, болгарку, набір паяльників, набір ключів фірми “Брогадир”, металеву кувалду з дерев”яноюручкою.

До Рожнятівських правоохоронців за допомогою звернувся 22-річний районний житель. Юнак повідомив, що невідома особа, відірвавши дерев’яні дошки в стіні, проникла в гаражне приміщення та викрала значну кількість інструментів.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що до крадіжки причетний 18-річний односельчанин потерпілого.

Хлопець зізнався у скоєному правопорушенні та пояснив, що викрадене мав намір продати, але не встиг, бо його діям завадили поліцейські.

Крадене майно правоохоронці вилучили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua