Онлайн TV FM радіо FM пауза

Сесія Рогатинської міської ради

Як стало відомо згодом, після цих подій у Коломию прибув голова облдержадміністрації Андрій Троценко, який представив нового очільника Коломийської райдержадміністрації Михайла Бойка. Того ж дня представлення нового керівника відбулося у Снятині. Керманичем Снятинщини став Дмитро Дякур. Про нові призначення та представлення керівників райдержадміністрацій у інших районах області ми розповімо у наступних випусках новин, а зараз огляд подій продовжує репортаж Галини Богун про перебіг сесії Рогатинської міської ради.

https://www.youtube.com/watch?v=uzxCkZ4kph4
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Сесія Рогатинської міської ради

Рогатинська міська рада узаконила свій фінансовий документ. На  тридцять сьомій сесії одноголосно прийняли  бюджет міста на 2014 рік. Також міські депутати затвердили заходи з підготовки до відзначення 600-річчя надання  Магдебурзького права місту Рогатину, спрямували кошти з держбюджету на ремонт  кількох  вулиць і розглянули  низку земельних питань. Рогатинський міський голова  Володимир Гусак бюджет міста  назвав складним, хоча, на його думку,  основні видатки вдалось закрити.

https://www.youtube.com/watch?v=kqbJ3Gxx7cs
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Сесія Рогатинської міської ради

Попри складну громадсько-політичну ситуацію, депутати місцевих рад не забувають про поточні соціально-економічні питання. Саме таким питанням була присвячена чергова сесія Рогатинської міської ради, на якій, зокрема, йшла мова  про надання дозволу на розробку проекту  землеусторою для  будівництва сміттєсортувального заводу у місті Рогатині.  За перебігом гострої дискусії стежили наші кореспонденти.

https://www.youtube.com/watch?v=2ltRSDPtXCk
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua